Du är här:Start > På gång > Gudstjänst

Gudstjänst

OBS! se "Ny församling"......

Varje söndag möts vi till gudstjänst. Även om vi inte tror att Guds närvaro är begränsad till särskilda lokaler, så har Gud lovat att närvara när de troende samlas. Vi sjunger, lyssnar till Bibelord och predikan och avslutar med bön och förbön. Vår förhoppning är att gudstjänsten ska få vara ett möte mellan Gud och människa, och att vi får ta med oss något som uppmuntrar och utmanar oss i vardagen. Du är varmt välkommen antingen du bekänner dig som troende, eller ännu inte riktigt vet var du står.

I gudstjänsten möts vi i blandade åldrar och med olika bakgrunder. Ibland går barnen iväg till sin egen samling, som vi kallar Ovan Där.

Eftersom församlingen drivs på helt ideell basis samlar vi varje gudstjänst in en gåva, så kallad kollekt. Den är helt frivillig, men tas självklart tacksamt emot!

En gång i månaden firar vi nattvard, som är en måltid där var och en som tror på Jesus är välkommen fram för att påminnas om Jesu död och uppståndelse.

Sedan 1:a advent 2013 firar vi alla gudstjänster tillsammans med Kuggåskyrkan. Vi möts varannan söndag i respektive kyrka och delar både gemenskap och engagemang.

Youtube-kanal

Du kan följa Pingstkyrkan Mönsterås och Kuggåskyrkan gemensamma YouTube-kanal. Varje söndag kl.10.00 sänder vi våra gudstjänster live. Gudstjänsterna går att se i efterhand. Tryck på "Prenumerera" för att följa vår kanal och ha koll på våra kommande sändningar.

https://www.youtube.com/channel/UC962WtcZCBCxBkTtmOY4kKQ